A sármőr mindig kezdeményez!

Csányi Sándor: Nem várom meg, hogy a nő adja tudtomra

A sármos színész veszi a jeleket - Nemcsak akkor, ha nem jön össze valami új, amiben kipróbálta volna magát, hanem az ismerkedés terén is...

Csányi Sándor és táncpartnere, Práger Kitty képgaléria

2009.01.16 09:00ma.hu

Évekig motorozott, ám balesete óta kizárólag autóval jár - Csányi Sándor szerint így a kíváncsiskodókat is elkerüli. Nincs szüksége plusz adrenalinra, bőven elég az, ami egy-egy előadás alatt éri.

Nem keresi a bajt, figyeli a jeleket. Így például azt is annak tekintette, hogy elég tehetség hiányában nem indíthatta be színitanodáját. Eszerint nem kell tanítania.

Bár az ...És mennyi szerelem! című komédiában Oroszlán Szonja teszi meg felé az első lépést, Csányi Sándor az életben mindig kezdeményez egy nőnél. Nem várja meg, míg a másik adja tudtára, hogy tetszik neki! Hisz az ösztönökben, abban, hogy ha nagy társaságban két ember összenéz, abban a pillanaban minden eldőlt. A színész elárulta, nem sokat pihent mostanság, de hazaérve az Xbox például teljesen ki tudja kapcsolni - mondta a Hot! magazinnak a sztár.

Csányi Sándor tavaly májusban szenvedett motorbalesetet Szlovéniában, amely ugyan nem volt annyira súlyos, mint arról kezdetben szóltak a hírek, a színészt mégis megrémítette az eset.

Máig nem érti, hogyan eshetett el a motorral, hiszen még csak nem is ment gyorsan. Az Alpokon haladtak lefelé társaságával, nagyjából 15-tel, ő pedig kissé előredőlt. Ahogy behúzta a féket egy kisebb hajtű kanyarban, egyszerűen előrébb esett alacsony motorjánál.

A baleset következtében elszakadt a kulcscsontját rögzítő szalag, Csányit meg kellett műteni. Viszonylag hamar elhagyhatta a kórházat, az esése miatt azonban tolódott akkori filmje, a Kaméleon forgatása, az ő jeleneteivel nem tudtak haladni.

A végül szerencsésen végződött baleset ellenére Csányi Sándor megfogadta, többé nem ül nyerebe. Intő jelnek tartotta az esést, amely kétségtelenül súlyosabb sérüléssel is járhatott volna.

A nők kedvence nemrég elárulta, sokszor nehezen találja a szavakat, ha szembesül a nézők szeretetével.

Legújabb darabjában Oroszlán Szonjával esik szerelembe, az általa játszott karakter kezdetben tudomást sem vesz a csinos leányzóról, aki próbálja őt meghódítani.

Csányi Sándor szerint az ösztönök ebben a darabban nagy szerepet játszanak, hiszen ez egy olyan mű, melyben szinte minden ötödik mondta poén, a színészek nem adhatják elő görcsösen magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.