Neil Simon: És mennyi szerelem! a Madáchban!

Csányi Sándor és Oroszlán Szonja között dúl a szerelem!

Csányi Sándor és Oroszlán Szonja között dúl a szerelem, persze csak a színpadon...ugyanis együtt játszanak az És mennyi szerelem! című darabban,. mely a Madách Színház legújabb premierje!

2009.01.07 22:00ma.hu

Egy lány és két fiatalember nem mindennapi találkozása körül forognak az események. A téma - mondhatnánk - mindennapi: a szerelem! Naponta több millió ember esik szerelembe, ábrándul ki vagy éppenséggel marad tartós kapcsolatban. A komédia az egyik legtitokzatosabb pillanatot "járja körül": a szerelem születésének pillanatát. 

Neil Simont
az emeli ki magasan a vígjáték szerzők sorából, hogy finoman árnyalva, remek iróniával, egyedien járja körül hőseit és csakis rájuk jellemző módon engedi őket cselekedni. A színhely egy San Francisco-i legénylakás, melynek két fiatalember lakója több-kevesebb sikerrel küzd egzisztenciális gondjaival. 

Egy nyári napon a két kritikus szellemű ifjú szomszédságába költözik egy konzervatív gondolkodású lány, aki egy pillanat alatt felborítja a fiúk addigi - csak relatíve - békésnek nevezhető életét. Minden mennyiségben betör a SZERELEM!

És mennyi szerelem! 
romantikus komédia 2 részben 

Szereposztás 

Andy Hobart: Csányi Sándor 
Sophie Rauschmeyer: Oroszlán Szonja 
Norman Cornell: Szente Vajk 

Rendező: Szirtes Tamás 

Bemutató: 2009. január 8. 

Előadások: január 9. (péntek) 19:00 január 10. (szombat) 19:00 január 11. (vasárnap) 15:00 , 19:00 január 19. (hétfő) 19:00 január 20. (kedd) 19:00 február 2. (hétfő) 19:00 február 26. (csütörtök) 19:00 február 27. (péntek) 19:00 február 28. (szombat) 15:00 , 19:00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.