"Sanyi nincs elájulva magától"

Egyre közelebb kerül egymáshoz Csányi Sándor és Ágica!

A nők többsége igazi álompasinak tartja Csányi Sándort - Az egykori Való Világ-sztár, Ágica azonban nem emiatt néz fel a jóképű színészre.

Csányi Sándor a Szombat esti lázban! képgaléria

2009.01.07 08:08ma.hu

A szőkeségnek nem a külsőségek számítanak - Ágica szerint Csányi Sanyi nincs elájulva magától, imádja az embereket, és segít, ahol tud. Hatalmas a szíve és a lelke, s ez ma már ritkaság!

Ágica egy lakásvásáron találkozott vele, s Sándor, miután értesült arról, milyen régóta szeretne saját otthont a lány, azonnal segítségére sietett. Másnap Ágit behívták egy céghez és remek ajánlatot kapott, azóta már saját lakásában él. Sándor és Ági együtt is jótékonykodnak, a fedél nélkülieket segítik, s gyakran találkoznak - adta hírül az Epizód magazin.

Csányi Sándor, akit legutóbb a Szombat esti láz egyik táncosaként láthatott a közönség, nemrég szintén új lakást vásárolt, zöldövezetbe költözött.

De a mostani télen sem hagyta cserben a hajléktalanokat, akiknek mindig igyekszik kicsit könnyíteni az életén.

Tavaly és most is osztott ételt a fedél nélkülieknek, kedvenc leveséből 100 adagot szolgált fel nekik.

A színész úgy gondolja, hogy télvíz idején, ha az idő hidegre fordul, az ember szívesen időzik otthon és eszik finomságokat - ilyenkor különösen fontos számára, hogy a hajléktalanokat is meg tudja vendégelni.

Szívesen állt egy új kezdeményezés élére is: egy karitatív utcai kiállítás veszi kezdetét Budapesten.

A színes, egyedi elefántszobrokat árverésen értékesítik majd és a befolyt összegből egy fővárosi hajléktalanszállót újítanak fel.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.