A színész néha nehezen találja a szavakat!

Csányi Sándor inkább rajongót választana!

Sanyi néha nehezen találja a szavakat, ha szembesül a nézők szeretetével. Amikor Csányi Sándor a filmes szakma vagy a közönség elismerésével találkozik, és átvehet egy-egy rangos díjat, nem mindig tudja, hogyan is fejezze ki háláját.

2009.01.14 07:30rtlbulvar.hu

– " Mégiscsak a közönség miatt dolgozik egy színész. Azt gondolom, ha választhatok, akkor a közönség-díj többet nyom a latba, többet jelent nekem." – mondta Csányi Sándor a Reflektor riporterének 2006-ban.

A Csak szex és más semmi című filmben!

2005-ben Csányi Sanyi a Magyar Köztársaság Érdemrend lovagkeresztjét kapta a Parlamentben, egy évvel később pedig a legismertebb magyar mozimagazin rendezvényén vehette át a VoxCar Közönségdíját az év magyar kedvenceként. 

Ugyanebben az évben Alföldi Róbert adta át neki a Súgó Csiga-díjat, ő lett az év legnépszerűbb színésze!

Sanyi most legújabb szerepében lubickol a Madách Színházban. az És mennyi szerelem! című új darabbban Oroszlány Szonjával habarodnak egymásba. Persze, mint minden vígjáték, itt sem minden a klasszikus módon történik, az Andyt alakító Csányi ugyanis először szinte tudomást sem vesz a Szonja által megformált Sophie-ról. 

– " Két teljesen ellentétes világnézetű emberről van szó. Az egyik lázad, szembemegy mindennel, míg a másik egy hithű, elvhű ember. Ám ekkor jönnek az ösztönök, amelyek erősebbek, mint bármi más." – summázta a darab lényegét Csányi a Blikknek, aki bevallotta: ebben a darabban sokkal inkább kellett az ösztöneire hagyatkoznia, mint általában.
 
– " Ez egy olyan mű, amelyben minden negyedik-ötödik mondat poén, amelyet nem lehet görcsösen előadni. Nagyon oldott az egész helyzet, és nagyon jól éreztem magam a próbák alatt is." – mesélte a színész. 

Csányi ráadásul, ha úgy tetszik, átállt a másik oldalra, a darabban ugyanis egy újság kiadóját játssza, és ami még különlegesebb, dalra is fakad. 

Na, az a rész borzalmas a nézőknek és nekem is. De addigra már szerencsére túl vagyok a nehezén! – viccelődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.