A szemtanúk sem érdekelték őket csókcsata közben

Meglepő! Egymást falta Csányi Sanyi és Juga Veronika mindenki szeme láttára!

Nem mindennapi jelenet zajlott le a minap a főváros egyik kedvelt szabadtéri szórakozóhelyén - A jelenlevők megdöbbenve látták, hogy a vad csókolózásba bonyolódott pár nem más, mint Csányi Sándor és Juga Veronika.

Csányi Sándor a Szombat esti láz táncosaként képgaléria

2009.04.21 12:30ma.hu

Mindenki szeme láttára nyalta-falta egymást a budapesti Zöld Pardonban a népszerű színész és a Barátok közt korábbi Katája! A két sztár a Szeparé részben szórakozott, mindketten barátokkal érkeztek.

A vendégek közül többen felismerék Csányi Sándort és Juga Veronikát, akik először csak beszélgettek, majd többször táncoltak együtt. Végül nem törődve a közönséggel, vad csókolózásba kezdtek! Később pedig együtt távoztak. Az eset már csak azért is meglepő, mert a színész korábban kínosan ügyelt rá, hogy magánéletéről ne sok minden derüljön ki - adta hírül a Blikk.

Csányi Sándor korábban két és fél évig a szintén Barátok közt-sztár, Erdélyi Tímea párja volt.

Az ő kapcsolatukról sem igen szivárgott ki semmi, a régebben Tildát megformáló fiatal sztár és a népszerű színész nemigen mutatkozott együtt nyilvános rendezvényeken sem.

Csányi azután jött össze Tímeával, hogy szakított a feleségével, Pokorny Lia színésznővel, akitől egy kisfia született, Misi.

A sármos sztár az Erdélyi Tímeától való elválás konkrét okáról sem igen mesélt.

Annyit árult el, hogy számára a színészet az első, nem tartja magát egyszerű esetnek. Ezért nem várja el senkitől, hogy életviteléhez alkalmazkodjon...

Nem is olyan rég pedig összeboronálták Oroszlán Szonjával, akivel az ...És mennyi szerelem! című darabban játszott együtt, ám a románc híre nem bizonyult igaznak.

Juga Veronika szintén egy kisgyermek édesanyja, de a kis Marci édesapjával már korábban elváltak útjaik.

A szőke színésznő később a műsorvezető Winkler Róberttel esett szerelembe. Ennek a kapcsolatnak is vége szakadt azonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.