Van az a pillanat, amikor el kell engedni valakit!

Csányi Sándor szembenéz a halállal!

Dobó Kata és Csányi Sándor is részt vesz a Hospice Alapítvány munkájában, önkéntes segítőként. A népszerű színészek a Reggeliben meséltek arról, hogyan változott meg az életről és a halálról alkotott véleményük.

2009.05.19 18:06rtlbulvar.hu

A népszerű színész szerint van az a pillanat, amikor el kell engedni a másikat. Kata és Sanyi rendszeresen bejárnak a Hospice Házba, ahol gyógyíthatatlan betegek gyámolítását segítik.
 
- " 11 éve kezdődött ez az egész, amikor elveszítettem a nagymamámat, akkor kerültem kapcsolatba a Hospice-szal. Nagyon hirtelen halt meg a nagymamám, de az alapítványál emberi körülményeket teremtettek neki, ezért arra gondoltam, hogy ezt valahogy meg kell hálálnom. Mindez úgy realizálódott, hogy önkéntesként és az alapítvány szószólójaként kezdtem el működni, elég sikeresen. Egy ideje Csányi Sándor is ellátogat a Hospice Házba, hogy segítsen."
 
- " Van, amikor eljön az a pillanat, hogy el kell engedned a másikat. Az ember fél a haláltól, az elmúlástól. Itt azonban, pont ezzel nézel szembe. A színészet nagyon egoista szakma, ezért szükségét éreztem, hogy valami olyan dolgot csináljak, amivel adhatok, másoknak segíthetek. Meghallgatom ezeknek a bácsiknak és néniknek a történeteit, figyelek a másik emberre."- mesélte Sándor.

Kata azt is elárulta, hogy az alapítványnál dolgozók nemcsak a betegekkel, hanem a családdal is foglalkoznak, hogy könnyebb legyen feldolgozniuk szerettül elvesztését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.