Ott nem nézik csodabogárnak őket!

Hoppá - Zimány Linda és Debreczeni Zita melegbárba menekült!

Imád szórakozni a két csinos modell, Debreczeni Zita és Zimány Linda - Ám nem átlagos szórakozóhelyekre járnak, hanem egy melegbárban táncolják ki magukat: jólesik ugyanis nekik a közeg.

2009.02.25 08:15ma.hu - Fotó: debreczenizita.gportal.hu

Debreczeni Zitának nagyon sok meleg barátja, ismerőse van, így gyakran betér az általa kedvelt bárba - Véleménye szerint ez az egyetlen hely a városban, ahol mindenki magát adhatja.

A melegek empátiával kezelik a jelenlétét, nem híres emberként, csak Zitaként tekintenek rá. Barátnője, Zimány Linda mostanában szintén vele tart. Kétszer járt eddig a klubban, de megkedvelte. Linda legjobb barátai melegek, első alkalommal velük ment szórakozni: élete legnagyobb bulija volt - árulta el a Napi Ásznak.

Ha pedig nem egyedül szeretne "tombolni", Debreczeni Zite a párjával, Kedves Ferenccel tart. A páros azt követően jött össze, hogy a jómódú vállalkozó és korábbi szerelme, Bódi Sylvi útjai elváltak.

Zita nemrég elárulta, úgy véli, egy finom illat elegendő ahhoz, hogy vonzó legyen valaki - ő azonban a bőr illatát is imádja, örül annak, hogy ez kezd visszajönni a divatba. A párjának is bőr kabátja van, ami Zita véleménye szerint nagyon férfias.

Zimány Lindának jelenleg a munka tölti ki mindennapjait. Korábban hírbe hozták az énekes Márkkal, mostanában azonban sokat látni Lányi Lala társaságában.

A hírek szerint egyre több időt töltenek együtt és összemelegedtek. Linda nem titkolta, hogy gyakran találkoznak, hiszen mindketten szinglik. Egyelőre barátok, ám a modell nem zárta ki, hogy ennél több is lehet köztük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.