A modell visszahódítaná régi pasiját?

Bódi Sylvi mégis lenyúlta Debreczeni Zita pasiját!

A minap Bódi Sylvit Thaiföldön, Samui szigetén látták szemfüles turisták, de ezen még nem nagyon lepődtek volna meg. Azon viszont annál inkább, hogy Sylvi kezét régi párja, Kedves Ferenc szorongatta! Aki elméletileg viszont Debreczeni Zita kedvese!

Bódi Sylvi nagy vonzerővel bír! Ferenc ellen tud állni? képgaléria

2009.01.22 17:00ma.hu

Már szilveszterkor is felröppent a pletyka, miszerint Bódi Sylvi vissza akarja hódítani expasiját, a dúsgazdag vállalkozó Kedves Ferencet

Szemtanúk szerint egy helyen bulizott Sylvi, Ferenc és Debreczeni Zita, aki jelenlegi barátnője a férfinak. Azt rebesgetik, hogy erről a buliról a férfi nem Zitával, hanem Sylvivel távozott! 

Ismerősök szerint Zita kénytelen szembesülni azzal a ténnyel, hogy Ferenc valószínűleg sosem tudja elfelejteni korábbi barátnőjét. Nem csoda, hiszen majdnem három évig voltak együtt. 

Ez nem kevés idő, de Zitával már több, mint egy éve tart a kapcsolatuk, így érthető, ha a lány féltené szerelmüket. – írja a Kiskegyed.

Zita és Ferenc- mi lesz velük?

Sok magyar jár pihenni, nyaralni Thaiföldre, és sajnos meglátták a párt, így kiderült az is, hogy a szintén Thaiföldön tartózkodó Ferenc kézen fogva sétálgatott a modellel Samui szigetén, majd az estét is Sylvi, és egy másik modell, Hargitai Bea társaságában töltötte egy szórakozóhelyen. 

Szemtanúk szerint igencsak jól érezték magukat! Zita közben itthon van és dolgozik. 

Hogy mit él át, nem tudni, mivel nem kíván nyilatkozni, sajtósa szerint azonban ez a pletyka nem befolyásolja a modell és párja kapcsolatát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.