Állítólag szó sincs hazai modellháborúról!

Mi az igazság? Szerelmi háromszögben Debreczeni Zita, Bódi Sylvi és Metzker Viki?

Újabb szerelmi botránytól hangos a sztárvilág. Az a hír járja, hogy Debreczeni Zita és milliárdos párja, Kedves Ferenc csúnyán összeveszett. Lehet, hogy ismét egy álompár szakításának lehetünk tanúi?

Nem csoda, hogy párja odavan érte: Íme Zita! képgaléria

2009.01.14 13:10ma.hu
Metzker Vikinek nem kellett Feri!

Mi az igazság Kedves Feri, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi háromszögével kapcsolatban? És hogy kerül bele Metzker Viki? 

Szó sincs modellháborúról, hiszen Zita jól érzi magát Ferenc mellett, és nem féltékeny párjára. Több, mint egy éve él boldog szerelemben a modell és üzletember kedvese. Idilli kapcsolatukat azonban beárnyékolja a férfi állítólagos félrekacsingatása. 

Kedves Feri először Metzker Viki playmate-el szeretett volna közelebbről megismerkedni, ám a dj-ként dolgozó lány elutasította a férfi közeledését, mondván barátja van. 

Ez után Feri kivetette hálóját ex-kedvesére, Bódi Sylvire, akinek állítólag hatalmas elégtétel volt Zitával szemben, hogy ismét felhívta magára Kedves figyelmét. Legalábbis ezt írják a napilapok. Metzger Viki diszkóját tényleg sokszor látogatja Kedves, ráadásul egyedül, Zita nélkül, de ajánlattételről senki sem tud.
 
Zita szilveszterkor a bulvársajtó szerint jelenetet rendezett, amit utólag nem hogy tagadna, de még beszélni sem hajlandó róla. Egy neve elhallgatását kérő playmate azonban határozottan állítja, együtt szilveszterezett a párral, és nem tapasztalt perpatvart, ha lett is volna a pár között vita, mára rendeződtek a dolgaik, ugyanis az egyik közösségi portálon, a Facebook-on Zita azt hangoztatja, hogy ennél boldogabb nem is lehetne, mint most. Boldogságát legfeljebb egy hete elvesztett nagymamája halála árnyékolhatja be. - írja a Kiskegyed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.