Kampó a sztár arcában?

Debreczeni Zita szétvágta az arcát!

Régóta nyílt titok, hogy a szép modell, akiért rajonganak a hazai és külföldi fotósok, meglehetősen fiús teremtmény. Ki hitte volna, hogy egy vagány kunszt kedvéért kiskorában majdnem feláldozta az arcát?

Zita, a szexis modell! képgaléria

2009.01.05 17:00ma.hu

Zita sosem volt egy mimózaszál, ha arról volt szó, hogy bandázni kell a fiúkkal! Valószínűleg ezért is rajongott egy ideig a rossz fiúkhoz, mint például a rapper Majkához, akivel jó ideig együtt is élt. 

Gyermekkorában a modell a bátyját tekintette példaképének, aki persze bele is vitte kishúgát minden jóba és rosszba! Kislány volt még Zita, amikor bátyja felmászott a szülőházuk tetejére és onnan cukkolta kishúgát. - írja a Kiskegyed.

A leányzót azonban nem kellett félteni, semmi perc alatt felkúszott testvére mellé a kéményhez, de a lejövetelnél akadt egy kis gond. 

- “Mikor le akartam jönni, megcsúsztam, és az arcom beakadt egy kampóba!” – mesélte Zita a Csak csajok stúdiójában. Szerencsére ma már ez csak rossz emlék, és egy – szinte láthatatlan – sebhely emlékezteti a modellt arra, hogy merre ne járjon a jövőben. 

Ráadásul párjának, a nagyon gazdag Kedves Ferencnek bejön ez a kis szépséghiba a vagány modellen.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.