Moszkvában keresné a boldogságot?

Képek- Bódi Sylvi: A szinglik élete nem nekem való!

A szép modell nemrégiben még úgy gondolta, hogy a szinglik élete a neki való, hiszen csak azért nem akar együtt lenni senkivel, hogy ne maradjon egyedül! Most azonban Moszkvába húzza a szíve!

Pikáns képek Bódi Sylviről! képgaléria

2009.01.09 14:40ma.hu
Fotó: bodisylvi.hu

Most úgy gondolja, hogy nem akar örökre szingli maradni, elérkezett az idő, amikor úgy érzi, hogy készen áll a szerelemre!
 
- "Ha jönne valaki, most már jókor kopogtatna, de az a férfi igazi férfi legyen ám!" - jelentette ki határozottan a modell. - írja a Kiskegyed.

Sylvi ismerőseitől úgy hallotta, hogy az orosz pasik minden igényének megfelelnek, így lassan Moszkva felé veszi az irányt.
 
- "Az orosz férfiakról azt hallottam, hogy igazi úriemberek, sármosak és valóban nőnek érzi magát mellettük az ember lánya. Ha egy ilyen pasi keresne meg, nem szaladnék el!"- árulta el Bódi Sylvi.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.