A celebek inkább a szanunát választották!

Debreczeni Zita még nem csinálta hóban!

Mínusz tizenöt fok, hatalmas hóvihar - a celebek inkább a szanunát választották. Februárban találkoznak a világ legjobb hógolfozói az osztrákok téli síparadicsomában, Obertauerben, hogy megmérkőzzenek a világbajnoki címért.

Debreczeni Zita kommandós ruhában is szexisen mutat! képgaléria

2009.01.21 09:00rtlbulvar.hu

A magyarok által is méltán kedvelt, luxus üdülőhely tőszomszédságában, egy csodálatos fekvésű, napfénytől gyakorlatilag elzárt magaslati völgyben alakították ki a pályát, ami kizárólag abban különbözik a füves golfközpontoktól, hogy itt minden hóból van. 

A hógolfot sztárok is kipróbálhatták. Az obertauerniek meghívására celebversenyt tartott a Golf&Prime, a Sport Klub golfműsora, amelyen a rendkívül zord, hóviharos idő ellenére végig kitartottak a hírességek. 

Végül Debreczeni Zita televíziós műsorvezető volt a legügyesebb, megelőzve Dombovári Vandát, valamint Labancz Lilla színésznőt. A győztes személye nem keltett meglepetést, hiszen a Havazin műsorvezetője már többször golfozott – igaz, hóban még soha!

Zita a hóban!

A celebversenyen a hatalmas hóviharban igazán feltalálták magukat a hírességek. 

Dombovári Vanda
hókaparót vett a kezébe, azzal tisztította le a lyuk közvetlen közelét, hogy pontosan lehessen célozni. 

Debreczeni Zita örült a győzelemnek, de leginkább annak, hogy utolsó, pontos gurításával befejeződött a verseny, és a -15 fokos hóviharból az RTL-es celebek a szálloda szaunájába vethették be magukat…

Zita nyáron is szexis...

A magyar hírességek szívét egyébként az a hír dobogtatta meg leginkább, hogy a hógolf világbajnokságon speciális versenyt is rendeznek. 

Ennek keretében a világ 4 nagyvárosában - többek között a dubai hócsarnokban - tartott előselejtező után a legjobb 50 versenyenző egyetlen gurítást hajt végre 15 méterről. 

Ha egyvalaki talál be elsőre a lyukba, egymillió dollárt vihet haza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.