Hamarosan bekötik a modell fejét?

Zimány Lindából feleség lehet!

A szépség fejét talán még ebben az évben bekötik, és az is lehet, hogy Amerikába megy - Zimány Lindának csupa jó dolgot jósoltak erre az évre.

2009.01.09 13:30rtlbulvar.hu

Zimány Linda fejét bekötik. A fiatal műsorvezető az év első napján egy jósnőhöz fordult, hogy megjövendölje neki a 2009-es évet.

Linda már rögtön az elején lepadlózott, ugyanis Müller Rózsa már az első kártya láttán, valami egészen meglepő dolgot mondott neki.

- Elhangzott egy eljegyzés, esetlegesen erre mondtam anyukámnak, hogy ne izguljon, mert szerintem neki jelen esetben az a legnagyobb rémálma, hogy az ő lányát el fogják jegyezni.

Müller Rózsa szerint Lindára rengeteg munka és megbízás is vár az idén.

- Most az a központi területe az életemnek, amibe mindig tudok menekülni. Ha nincs szerelem, ha éppen nincsenek barátok, akkor a munkába bele lehet temetkezni, és szerintem az embert csak előre viszi.

Linda nem csak jó híreket kapott, ugyanis Rózsa szerint van egy-két barátnője, akikben a 2009-es évben nagyot fog csalódni.

- Erre teljesen fel vagyok készülve igazából, azt kell, hogy mondjam, hogy jelen esetben nincs olyan barátom, akivel 100%-ig mindent megosztanék, vannak dolgok, amit csak magamnak tartok meg.


Linda lapjaiból az utazások sem maradhattak ki, ugyanis a jósnő szerint hamarosan hosszabb időre külföldre utazik. Akár még a modellkarrierje is fellendülhet.

- Titkos vágyam talán az lenne, hogy nagyon szeretnék egy kis időt Amerikában tölteni, és ott kipróbálni magam.

A műsorvezető nagyon boldog volt, hogy nem csak karrierje, hanem szerelmi élete is meglepő fordulatot vesz.

Ha Rózsa jóslata bejön, akkor talán még ebben az évben nem csak a magyar címlapokon láthatjuk a szőke szépséget…

A konyhában minden zökkenőmentesen megy, a modell nagyon kitett magáért.

A házigazda minden igyekezete ellenére azonban Bangó Marika nem rajong a finom vacsoráért. Nagy gondot a rák nyárs okoz.

„Marika kiborult azon, hogy olyan étel került a tányérjába, amit ő nem szeret. Ennek hangot is adott, ami rosszul esett és megviselt nagyon. Én úgy tanultam, hogy vendégségben nem illik így viselkedni akkor sem, ha épp nem felel meg minden. Nem akartam a műsorban, kamerák előtt vitatkozni. Az biztos, hogy nem leszünk nagy barátnők sosem." – emlékezett vissza a történtekre Lia.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.