A sztár tudatosan cselekedett kiskorában is!

Mi történt? Zimány Lindát hajánál fogva rángatták!

Mamája szerint nagyon aranyos, tünemény kislány volt Linda, aki már csöpp korában is tudatosan cselekedett. Nem sok csínytevést követett el, de az iskolában nem jött ki túl jól a többi lánnyal, amire csak azt mondta, valahol rossznak is kell lennie.

Képekben a Cool tv csinos műsorvezetője, Zimány Linda képgaléria

2009.02.09 16:40rtlbulvar.hu

A modell ma már hálás, hogy édesanyja szolfézs órára erőszakkal vitte el. 

– " Előfordult, hogy anya a hajamnál fogva rángatott be a szolfézs órára, amiért most már hálás vagyok. Akkor nem volt kedvem délután is tanulni ."– mondta Zimány Linda a Reggeliben. 

A kicsi Linda rendet rakott az óvodában, mindent kézbe akart venni és a szereplési vágy már ekkor is fűtötte. 

Pelenkás korában a strandon homokozás közben rázta a fenekét, amikor meghallotta a zenét. 

Egyszer lógott meg a szülei elől ovi után, majd még egyszer eltűnt a strandon. De azóta már belátta, hogy milyen hibákat követett el és úgy tűnik megkomolyodott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.