Zimány Linda és Lányi Lala egy párt alkotnak?

Árulkodó fotó- összemelegedtek! Új álompár született?

A pletykák szerint összemelegedett Zimány Linda és Lányi Lala. A szexis modellt és műsorvezetőt ugyanis újabban egyre gyakrabban lehet látni a Kozmix frontemberének társaságában.

Linda- a szexi szőkeség képekben! képgaléria

2009.02.10 17:00ma.hu

A két fiatal legutóbb a NÉVshowR forgatására érkezett együtt, majd meghitten beszélgettek. 

- "Valóban sokat találkozgatunk Lalával, ráadásul mind a ketten szinglik vagyunk. Egyelőre csak barátok vagyunk, de még bármi kialakulhat közöttünk. Semmi jónak nem vagyunk az elrontói, szeretünk egymás társaságában lenni."- nyilatkozta sejtelmesen Zimány Linda.

Lala és Linda együtt!

- "Találkozóinknak az is az egyik oka, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni a Hali.hu Valentin Párja rendezvényen, ugyanis Pély Barna és Galambos Dorina, Bencsik Tamara és párja, Ádám mellett Lindával mi leszünk azok, akik abban döntenek, mennyire passzolnak össze a versenyre jelentkezett szerelmespárok." - tette hozzá Lala.
 
Az mindenesetre elgondolkoztató, két szerelmespár mellett miért pont őket kettőjüket kérték fel a verseny szervezői a zsűrizésre, illetve hogy a HALI.HU közösségi oldalon miért nem külön-külön, hanem közösen regisztráltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.