A modell a visszafogottságra esküszik!

Debreczeni Zita férfiasnak tartja a bőr illatát!

A közkedvelt parfümök is inkább a természetes illatokkal csábító darabok közül kerülnek ki. Debreczeni Zita is a visszafogottságra esküszik.

Debreczeni Zita dögös képekben! képgaléria

2009.02.17 18:00ma.hu

- "Az édes, enyhén fűszeres illatok nálam a nyerők, ha parfümről van szó, egy finom illat elengedhetetlen ahhoz, hogy vonzó legyél." - vallja a csinos modell, Debreczeni Zita. 

- "De például imádom a bőr illatát is. Szerencsére kezd visszajönni a divatba. A páromnak is több bőr kabátja van, ami szerintem nagyon férfias és nem csak a tapintása, az illata is kellemes, igazán vonzó."
 
Az ókori Egyiptomban az illatszereket vallási és temetkezési rituálékhoz használták, míg a középkorban azt tartották, hogy a kellemes illatok fertőtlenítő hatással bírnak. 

A bőr vizuálisan és orrunkra hatva egyszerre sugározhat eleganciát, erőt és férfiasságot is. Így nem csoda, hogy sokan előszeretettel vesznek magukra egy-egy bőr ruhadarabot nem csak divatossága, hanem kellemes illata miatt is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.