A sors keze?

Kasztrálták a börtönben a nemi erőszakért leültetett rabot

Hét év börtönre ítélték a férfit, miután egy sikátorban rátámadott egy nőre és megerőszakolta. Ám szinte még el sem kezdte a büntetése letöltését, már kiherélték - pedig ez nem volt az ítélet része.

2015.04.21 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

És még mondja valaki, hogy nem létezik a karma! Legalábbis nagyon sokan úgy vélik, nem lehet más magyarázat arra, hogy egy nemi erőszakért börtönre ítélt férfit a büntetése legelején kasztrálni kellett, noha ez egyáltalán nem szerepelt az ítéletében, a bíró beérte volna a 7 év börtönbüntetéssel. A 24 éves Paul Catterallnak azonban az élete múlt azon, hogy levágják-e a heréit vagy sem: épp az ítéletet olvasta fel a bíró, amikor elhangzott az is, hogy a vádlott többé biztosan nem fog egyetlen nőt sem megerőszakolni. Catterallnál ugyanis a vizsgálati fogság ideje alatt hererákot diagnosztizáltak, ami miatt teljes, kétoldali eltávolítást javasoltak az orvosok.

A brit fiatalember tavaly júliusban támadott meg egy 18 éves nőt Boltonban, a vádirat szerint először csak megpróbálta megcsókolni. Ám amikor a nő elutasította a közeledést, Catterall megragadta a hajánál fogva és berángatta egy sikátorba, ahol "brutálisan megerőszakolta". Az áldozat elmondta, hogy azóta szinte a lakása foglya lett, szó szerint fél kilépni az ajtón. "Ez az alak teljesen tönkretette az életemet. Úgy érzem, rab vagyok a saját házamban" - mondta a nő.

Catterall a tavaly novemberi meghallgatásán beismerte a bűnösségét, ám arra aligha számított, hogy néhány hónappal később azt, hogy férfi, két t-vel fogják írni... (igen, az a múlt idő jele). Az áldozat rokonai azt mondták a hír hallatán, hogy Catterall megkapta, amit érdemelt. 2009-ben egyébként már ugyancsak elítélték őt, de akkor nem lett börtönbüntetés az ügyből, mert "csak" benyúlt egy nő szoknyája alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.