Vér áztatta el a feldíszített templomot

Ollóval kasztrálta magát a férfi, majdnem ugrott az esküvő

Épp elkészült a virágkötő és a lelkész a templom feldíszítésével a rövidesen kezdődő esküvőre, amikor egy vérben úszó férfi tántorgott be: másodpercekkel korábban egy ollóval vágta le a heréit.

2013.09.20 15:27ma.hu

Szinte minden teljesen készen állt már az esküvői szertartásra az angliai Essex körzetében, Huttonban álló templomban, amikor a virágkötő és a díszítésben segédkező lelkész legnagyobb meglepetésére egy vértől áztatott férfi tántorgott be. Bob Wallace csak annyit tudott, hogy azonnal mentőt kell hívni a sérülthöz, a férfi ugyanis - akiről később kiderült, hogy mentális problémákkal is küzd - a templomon kívül egy ollóval levágta a heréit.

Fotó: freedigitalphotos.net

"A padlón nem volt vér, csak a templom előtt. Amikor odaértem, olyan volt, mintha valakit megöltek volna. Minden csupa vér volt" - mesélte az esküvőre készülődő ifjú pár egyik vendége. "Amikor beléptem a templomba, észrevettem valamit a földre dobva, húsnak tűnt, először azt hittem, a karja egy része, de mint kiderült, az egyik heréje volt."

Az eset múlt szombaton, szeptember 14-én pár perccel fél 1 előtt történt, az esküvő akkor kezdődött volna. A rendőrök a helyszínelés után engedélyezték a ceremónia megtartását, csupán fél órát kellett várakoznia a párnak és a násznépnek - adta hírül a Daily Mirror. A férfit kórházba szállították, ahol ellátták a sérülését, fizikai felépülését követően elmeorvosi kezelés vár rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.