Elvétett egy ugrást

Kis híján kasztrálta magát a hősködő apa

Rosszul ítélte a csónak hátuljának méreteit egy férfi, így amikor egy különleges ugrást akart a családjának bemutatni, fennakadt az acélhorgon, ami csaknem teljesen letépte a családi ékszert.

2013.08.13 14:00ma.hu

Csak néhány percen múlott az élete, és néhány centin a férfiassága a 48 éves Pete Lovettnek, amikor egy családi hajókiránduláson rosszul sült el egy akrobata-bemutató. Az angliai Leicester körzetében élő férfi egy 32 láb hosszú sporthajóval ment ki a nyílt vízre, ott pedig egy speciális ugrást akart végrehajtani, de elnézte az arányokat és a rajta lévő búvárruha beakadt a csónak farán lévő acélhorgok egyikébe, majd ahogy a férfi elkezdett a saját súlyánál fogva lefele csúszni, átszakítva a ruhát egyenesen a heréjébe fúródott.

Fotó: Mirror

"Akkor estem igazán pánikba, amikor a kezemet a lábam közé emeltem - és nem volt ott semmi!" - meséli a szörnyű percekre visszaemlékező férfi. Amikor felesége, Lorna és 21 éves fia, Alex a fedélzetre húzták, azonnal megpróbálták megállítani a vérzést, a súlyos sérülés miatt ugyanis könnyen elvérezhetett volna, közben pedig értesítették a parti őrséget, akik mentőcsónakkal érkeztek a helyszínre. Amilyen gyorsan csak tudták, a southamptoni kórházba szállították a férfit, akinek a nemesebb szerve jó 10 centivel lejjebb lógott, mint kellett volna.

A műtét jól sikerült, Pete családi ékszerét sikerült visszavarrni a helyére, a férfi azóta már újra tud dolgozni is és mint mondja, szerencsésnek érzi magát, amiért az egészet egy 15 centis sebhellyel megúszta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.