Maga a pedofíliával vádolt fizette a kasztrálását

Levágatta péniszét, hogy ne kerüljön börtönbe!

A 78 éves férfit még 12 évvel ezelőtt ítélték el pedofíliáért, a börtönt pedig csak úgy úszhatta meg, ha megszabadul férfiékétől - de ezt mostanáig sikerült elhalasztania.

2011.03.07 18:29manna.ro

A 78 éves Francis Phillip Tullier, akit pedofíliáért ítéltek el, önként vetette alá magát kasztrációnak, hogy megszabaduljon a börtöntől. Sőt a hatóságokkal kötött egyezség értelmében abba is beleegyezett, hogy ő maga fizesse a beavatkozást.

Tullier több alkalommal is szexuálisan molesztált három, hat és tizenkét év közötti kislányt Louisianában.

"Elég bizonyítékuk volt két vagy akár három életfogytiglani börtönbüntetésre is", magyarázta Tullier ügyvédje, aki hozzátette, hogy az operáció volt az egyetlen útja annak, hogy ügyfele elkerülje a börtönt. A beavatkozást pénteken ejtették meg.

"Nem kémiai kasztráció volt, hanem teljes", mondta az ügyvéd.

Tullier még 1999-ben belegyezett a műtétbe, egészségi okok miatt azonban folyamatosan halasztották. Tavaly októberben például azzal próbált kibújni a büntetés alól, hogy háza és felesége elvesztése után a férfiassága maradt az egyetlen, amire büszke lehet.

A bíró válasza erre a következőképpen hangzott: "Ideje, hogy megadjuk a császárnak azt, ami a császárnak jár".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.