Kegyetlenül kivégezte a volt pasiját

Előbb kasztrálta, aztán kalapáccsal agyonverte az erőszakolóját

Egy ollóval levágta a volt barátja péniszét, lehúzta a vécén, majd kalapáccsal verte agyon az előzőleg rátámadó, őt megerőszakoló és hosszabb ideje zsaroló férfit.

2014.03.12 15:02ma.hu

Beismerte a brutális támadást és a gyilkosságot a 41 éves Yeung Ki, aki altatószert kevert volt szeretője levesébe, elkábította, ezután egy ollóval levágta a péniszét és lehúzta azt a vécében, majd egy kalapáccsal agyonverte a férfit. A nyomozók kérdésére elmondta, hogy a férfi előzőleg megzsarolta őt, bántalmazta a közös gyermeküket és őt is, aztán megerőszakolta.

A nő 2006-ban találkozott a nála 9 évvel fiatalabb zongoratanárral, egy évvel azután, hogy elvált az első férjétől. Kapcsolatba bonyolódtak, melynek során Yeung rendszeresen adott kölcsön nagyobb összegeket a szeretőjének, de azt a férfi számos alkalommal nem fizette vissza. Utoljára 2007-ben adott neki a nő 19 ezer hongkongi dollárt, ezután kapcsolatuk megszakadt. Nem sokkal később a nő felfedezte, hogy gyermeket vár, de az is ekkoriban derült ki a számára, hogy a férfi valójában nős. Megüzente a szeretőjének, hogy állapotos, mire Zhou Hui azt akarta, hogy szakíttassa meg a terhességet. Yeung erre nem volt hajlandó.

Fotó: freedigitalphotos.net

Kapcsolatuk ezután 2012-ig szünetelt, amikor a férfi újra felbukkant az életükben, és azt mondta a nőnek, hogy hiányzik neki, aztán többször meglátogatta őt és kislányát. Azon a bizonyos utolsó, végzetessé vált találkozón azonban Zhou 28 ezer hongkongi dollárt kezdett követelni a nőtől, hogy autót vegyen rajta, majd amikor Yeung nemet mondott, a férfi azzal fenyegette meg őt, hogy a meztelen fotóit felteszi az internetre, dühében pedig megverte nemcsak a nőt, hanem a négyéves kislányt is. Ezután meztelenre vetkőztette Yeungot és az ágyra lökve megerőszakolta, csak előtte kizavarta a gyermeket az erkélyre - számolt be a Daily Mail.

Ez volt az utolsó csepp Yeung számára, aki az esetet követően a levesbe szórt szerrel elkábította a férfit, és amíg aludt, levágta egy ollóval a péniszét és lehúzta a vécében. Amikor Zhou felébredt a fájdalomra, elkezdte ütlegelni a nőt, ekkor került elő valahonnan a kalapács, amivel az ügyészek beszámolója szerint "felismerhetetlenségig" verte szét a férfi fejét. Másnap adta fel magát, de úgy érzi, nem követett el gyilkosságot, az egészet a férfi provokálta ki. A nő sorsáról most a bíróság fog dönteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.