A vasúti mosdóban csonkította meg magát

Levágta a péniszét, mielőtt útra kelt a vonattal

Már felszálláskor csupa vér volt a nadrágja, de csak a következő megállóban derült ki, hogy az utas az indulás előtt megcsonkította magát, az állomás mosdójában vágta le a péniszét.

2013.10.24 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Több utast sokkolt a látvány és riadtan menekülni kezdtek az ausztriai Wolfsberg vasútállomásáról, amikor egy férfi jelent meg percekkel azután, hogy az állomás mosdójában levágta a saját péniszét. A 26 éves illető vérben tocsogó nadrággal megvárta az épp befutó vonatot, felszállt rá, majd Grafensteinig utazott, addigra a fülkében, ahol ült, hatalmas vértócsa gyűlt össze. Ott leszállva pár másodpercig még állva maradt, de aztán összeesett a súlyos vérveszteség miatt.

A vonat többi utasa értesítette a segélyszolgálatot, így a férfi rövid időn belül kórházba került és a hírek szerint a vérátömlesztés után már stabilnak mondható az állapota. "Az utasok közül többen is jelentették, hogy egy férfi ül a vonaton egy vértócsa közepén. A kocsit, amelyikben ült, ki kellett vonni a forgalomból, hogy speciális tiszítást végezzenek rajta, és az állomás WC-jét is le kellett zárni" - mondta el az austriantimes.at című osztrák hírhonlapnak Christoph Posch, az ÖBB osztrák vasúthálózat szóvivője.

A hírek szerint valamivel később a levágott szervet is megtalálták a wolfsbergi mellékhelyiségben, arról azonban nincs egyértelmű információ, hogy sikerült-e visszavarrni az eredeti helyére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.