Túladagolta a kék bogyót

Le kellett vágni a péniszét, mert túl sok Viagrát szedett

Amputálni kellett egy 66 éves férfinek a péniszét, mert annyira túlzásba vitte a potencianövelő szedését, hogy végül teljesen tönkrementek az erek a becses testrészében.

2013.09.23 14:51ma.hu

Elsőre jó ötletnek tűnt a 66 éves nyugdíjas számára, hogy pár szem kék pirulával javítson a szexuális teljesítményén, ám a könnyen jött eredmény megrészegítette őt és a nagy lelkesedés közepette nem tartotta be az előírt mértéket: túladagolta a potencianövelőt. A tünetek annyira rosszak voltak, hogy a férfinak orvoshoz kellett fordulnia, ott pedig a vizsgálatok során kiderült, hogy nemcsak borzalmasan duzzadt a pénisze, hanem el is tört (a barlangos testeket körülvevő kötőszövet sérülését tekintik az orvosok a töréssel azonos jellegű sérülésnek - a szerk.).

Fotó: freedigitalphotos.net

A kolumbiai sajtó beszámolója szerint - ahol az eset történt - a férfit ennél is nagyobb sokk érte, az orvosok ugyanis közölték vele, hogy ha nem amputálják a nemes szervét, akkor az rövid időn belül az életébe is kerülhet, a véraláfutásos szerv ugyanis annyira erősen be volt gyulladva, hogy már az üszkösödés fenyegette, az pedig rohamos gyorsasággal terjedt volna át a test további részeire. A helyzet nem hagyott túl sok választási lehetőséget, végül kénytelenek voltak levágni a férfi családi ékszerét.

A neivai kórház az eset kapcsán felhívta a figyelmet, hogy senki se használja az előírástól eltérő módon az efféle szereket, hacsak nem kifejezetten az a célja, hogy úgy járjon, mint ez a szerencsétlen nyugdíjas.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.