Szendvicskenyérbe dörzsölte

Péniszével viccelődött, a főnökei nem nevettek

Állítólag csak ártatlan tréfának szánta, de mivel nem lehetett bizonyítani, hogy hol és hogyan készültek a képek, kirúgták a gyorsétteremből a szendvicseket péniszével dörzsölő alkalmazottat.

2013.07.23 16:19ma.hu

Egy internetes képmegosztó oldalra töltötte fel egy gyorsétteremlánc két dolgozója azokat a fotókat, amelyekről utólag már hiába is próbálta bizonygatni, hogy tréfa volt és nem is a munkahelyén készült, a főnökei nem találták viccesnek és kirúgták a férfiakat. Az egyik dolgozó a képek tanúsága szerint a szendvicsek összeállításakor a péniszével "írta alá" a kenyeret, a másiknak pedig azért kellett mennie, mert állítása szerint a saját vizeletét fagyasztotta le egy műanyag flakonban - abban a hűtőben, ahol a szendvicsekhez való összetevőket is tárolták.

Fotó: freedigitalphotos.net

A Huffingtonpost értesülései szerint a péniszével szórakozó férfi, Ian Jett elismerte, hogy valóban bedörzsölte a kenyereket, de azt tagadta, hogy a munkahelyén történt az eset. "Sosem állítottam, hogy ezt munka közben csináltam, ez otthon történt. Ez nem olyasmi, amire valaha is a munkahelyemen vetemednék, az egész csak egy vicc volt" - állította a fiatalember. Kollégája, Cameron Boggs egy fél palack gyanús színű anyagot fényképezett le, azt állítva, hogy az a vizelete lefagyasztva, de szintén nem bizonyított, hogy valóban a munkahelyén csinálta-e, illetve hogy tényleg vizelet van a palackban.

A szendvicses étteremlánc közleményt adott ki az eset után, leszögezve, hogy akár igaz volt a két ex-alkalmazott állítása, akár nem, ezzel túllőttek a célon és a vezetőség ezt nem nézi jó szemmel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.