Elájultak a tanulók a vagina és a pénisz láttán

Sokkot kaptak a diákok a szexképektől

Sokkot kaptak és elájultak a diákok egy német iskolában, amikor épp szexuális felvilágosító órát tartott a tanár: meglátták a nemi szerveket ábrázoló képeket és nem tudták elviseln.

2013.07.01 15:37ma.hu

Nyolc tanuló elájult a német Borken egyik általános iskolájában, amikor szexuális felvilágosító órát tartott nekik a tanár. A 11 éves nebulók egy-egy péniszt és vaginát ábrázoló képet kaptak a kezükbe és arra kérte őket a tanár, hogy jelöljék meg a különböző részeket a rajzon. Ám ekkor különös láncreakció indult be: az egyik diákot annyira sokkolta a feladat, hogy elájult, őt látva pedig sorban, egyenként még további hét gyermek esett össze.

"Mind a nyolcan egymást követően ájultak el, hat diákot kórházba kellett vinni. De azóta mindannyian jól vannak és ez a lényeg" - mondta az esetet követően az iskola igazgatója, Dorothea Meerkotter. A szülők azonban nem érték be azzal, hogy már jól vannak a gyermekeik, dühödten fordultak a rendőrséghez, ahol vizsgálatot indítottak az oktatási módszerek iránt. Szerintük elképzelhető, hogy az, ahogyan a szexuális ismereteket megpróbálták a diákoknak átadni, az ő korosztályuknak túl extrém volt - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.