Sebészeknek kellett kiszedniük az evőeszközt

Villával merevítette volna a péniszét a nyugdíjas

A műtőben kötött ki a 70 éves nyugdíjas, aki egy villával próbálta a szükséges merevséget elérni egy szexuális aktus során: az evőeszköz beszorult a péniszébe és nem tudta sehogy kihúzni.

2013.08.22 13:22ma.hu

Egy 10 centis villát kellett kioperálni egy 70 éves nyugdíjas péniszéből, aki elmondása szerint azért helyezett fel magának egy evőeszközt, hogy így biztosítani tudja a kellő merevséget a szexuális aktushoz. A szerencsétlen incidensről, amely Ausztráliában történt, egy orvosi szaklapban számolt be három sebész, akik az operációban közreműködtek. Az orvosok először nagy mennyiségű síkosítóval és fogókkal próbálkoztak, de végül nem tudták elkerülni a műtétet.

"Úgy tűnik, az emberi elme nem ismer határokat, ha a kreativitásról van szó" - jegyezték meg a sebészeti szakcikk szerzői. Az urológus az eset kapcsán arról is beszámolt, hogy ha a villa nem is túl gyakori, azért az idegen tárgyak nem ismeretlenek a szakirodalomban: a húgycsőből került már elő többek közt fogkefe, ceruza, de még izzó is.

Fotó: International Journal of Surgery Case Reports


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.