Véletlen baki volt a pikáns rajz

Közlekedési hírt mondott, péniszt rajzolt - véletlenül

Van az úgy, hogy valaki annyira a konkrét feladatára koncentrál, hogy észre sem veszi, ha közben kívülről nézve egész másnak tűnik. Így járt egy élő hírműsor közlekedési informátora is.

2013.07.25 17:34ma.hu

Térképes sztorink nekünk is van, ki ne emlékezne Sándor György szenzációs átverésére, amikor egy szabásmintán próbált eligazodni és a járókelők lelkesen segítettek is neki! De mi az ahhoz, ahogy a minap az egyik michigani tévécsatorna közlekedési hírolvasója járt!

Siobhan Riley egy interaktív térképen magyarázta, hol kell közlekedési nehézségekre számítani egy folyamatban lévő útépítés miatt, ám miközben bekarikázta a főbb csomópontokat és vonallal bejelölte a felújítással érintett útszakaszt, maga se vette észre, hogy egy pénisz szabályos, stilizált figuráját sikerült lerajzolnia.

Nézzék csak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.