Nem teljesítette a férj a kötelességét

5 centis pénisz miatt adta be a válópert

Képtelen volt teljesíteni a házastársi kötelezettségeit egy férj, mivel felesége elmondása szerint mindössze öt centis volt a pénisze. Végül a nő megelégelte a szexmentes életet és beadta a válópert.

2013.03.25 07:29ma.hu

Elégedetlennek tűnik a házaséletével egy 52 éves tajvani nő, akit a helyi sajtóban csak Zhang néven említenek, és válópert adott be férje, Zhou ellen, mert állítása szerint nem volt kielégítő a szexuális élmény számára. Hogy hány éven át voltak házasok, arra a beszámolók nem tértek ki, arról viszont a Daily Chili című újságnak Zhang a szemérmesség minden jele nélkül számolt be, hogy a válás egyik legfőbb oka, hogy férjének mindössze öt centi hosszú - vagy inkább rövid - volt a pénisze. "Annyira kicsi, olyan, mint egy gyereké" - idézte a lap a frissen elvált nőt.

Az exfeleség mindazonáltal igencsak zokon vette a szexhiányt, mert nem elégedett meg ennyivel, férje szégyenét tovább fokozta azzal, hogy kiteregette, a hálószobában lényegében semmi nem történt. "Impotens is volt, így aztán végképp képtelen volt beteljesíteni a férji teendőit" - magyarázta a nő, ám a férj visszavágott és az asszonyt okolta a kudarcért.

"Egyáltalán nem vagyok impotens, csak míg én reggel szerettem volna a szexet, ő inkább éjfélkor akarta azt. Olyankor én már túlságosan fáradt voltam" - magyarázta Zhou. A kérdésre, hogy ha ilyen problémák voltak, miért ment hozzá feleségül, Zheng csak annyit mondott, a házasság előtt nem volt alkalma megvizsgálni a férfi eme adottságait, mert mindenképp várni akartak a szexszel az esküvőig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.