Nem árulja el a feleség, hova tette a szervet

Meghalt a férje, emlékül levágta a péniszét

Nem hajlandó elárulni a megtört feleség, hogy hová rejtette férje nemiszervét, amit azt követően vágott le, hogy a férfi szívrohamban elhunyt.

2012.09.28 17:29ma.hu

A németországi Augsburg egyik kórházának patológusa már sok mindent látott, de még ő is kis híján sokkot kapott, amikor bevittek hozzá egy férfit, állapítsa meg, mi okozta a váratlan halálát. Bár a boncolás egyértelműen megállapította, hogy a halál oka szívroham volt, a kórboncnok figyelmét valami egészen más keltette fel: a férfinek valaki nyilvánvalóan levágta a halála után a péniszét.

Miután értesítette a rendőrséget, az első számú gyanúsított az özvegy lett, aki a kihallgatás során be is ismerte, hogy ő követte el a bizarr csonkítást. Azt azonban azóta sem hajlandó elárulni, hogy hova rejtette férje legnemesebb szervét, azt pedig főként nem sikerült kiszedni belőle, hogy miért tette ezt.

A rendőrségi szóvivő mindössze annyit közölt az esettel kapcsolatban, hogy az özvegy "rendkívül érzékeny" - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.