A rendőrség sem találja a péniszt

Álarcos vágta le és vitte el a csalfa férj nemes szervét

Morbid támadásnak esett áldozatul a nős szoknyavadász: épp békésen szunyókált, amikor egy álarcos támadt rá és mire feleszmélt, már sem ő nem volt ott, sem a legnemesebb szerve.

2012.07.24 15:29ma.hu

Bősz keresésben van a kelet-kínai Zhejiang tartomány rendőrsége, mert nemcsak egy tolvajt kell kézre keríteniük, hanem az ellopott ékszert is, bár ez utóbbi már aligha lesz használható, mire előkerül. A függő darab ugyanis nem egy fülbevaló vagy egy nyakláncon lógó medál, ami különösen a szívéhez nőtt a tulajdonosának, hanem a legnemesebb szerve, a pénisze.

A 41 éves, nős Fei Lin, akit a Niqiao nevű kis faluban csak afféle helyi Rómeónak emlegetnek, a rendőröknek elmondta: épp békésen aludt az ágyában, amikor hajnali 4 körül egy álarcos rontott be és egy zacskót húzott a nőcsábász fejére. "Valamit a fejem fölé tett, majd lehúzta a nadrágom és elszaladt. Annyira sokkolt a dolog, hogy először nem is éreztem semmit - aztán észrevettem, hogy erősen vérzek és nincs meg a péniszem" - magyarázta.

A faluba betelepült munkavállalót többször vádolták már meg a helybéli nőkkel történt afférok miatt, és bár ő tagadta a vádakat, a rendőrség szerint nagy valószínűséggel a támadás bosszúból történhetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.