Szilikont fecskendezett a nemi szervbe

Letartóztatás: pénisznövelésbe halt bele

Azt mondta a fiatal férfinak: nagyobb lesz a nemi szerve, ha hagyja, hogy szilikont injekciózzon bele. A férfi hitt neki, másnap meghalt.

2011.12.10 17:15ma.hu

Letartóztattak egy New Jerseyben élő nőt, mert péniszbe jutatott szilikon-injekcióval okozott halált.

A rendőrség közleménye szerint gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják, mert az általa befecskendezett szilikon egy férfi halálát okozta.

A vádirat szerint a 34 éves Kasia Rivera május 5-én adta be a halálos injekciót a 22 éves Justin Streetnek. A módszert gyakran alkalmazzák különböző testrészek megnagyobbítására, így a mell vagy a tompor esetében is, a plasztikai sebészek.

A fiatal férfi a fecskendezés másnapján meghalt. Az esetet gyilkosságnak minősítették a nyomozás során, mivel a halottkém állítása szerint a halált szilikon embólia okozta.

A tettesnek emellett azért is felelnie kell, hogy jogosulatlan orvosi tevékenységet (kuruzslás) végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.