Visszavarrták a nemes szervet, de hiába

Rendőrkutya harapta le a férfi péniszét - most kártérítésért perel

A sebészeknek sikerült visszavarrniuk annak a férfinek a legnemesebb szervét, akire egy rendőrkutya támadott, ám ő azt állítja, funkcionálisan már használhatatlan, ezért kártérítést követel.

2011.08.11 14:42ma.hu

Pert indított Cody Melancon a szövetségi nyomozók ellen, miután azok a férfi szerint ok nélkül jelentek meg nála, és a rátámadó rendőrkutya leharapta a péniszét.

A férfi ügyvédje, Roger Kitchens elmondta, hogy ügyfelére a Louisianai Rendőrség különlgesen kiképzett ebe, a hírhedt K-9-es osztályba tartozó Zin támadt rá, és nemiszerve 2/3-át letépte, amelyet később hiába sikerült a sebészeknek bravúros műtét során visszavarrni, funkcionálisan már nem használható. Most 31 millió dollár kártérítést követel.

A férfi lakásához a rendőrök házkutatási paranccsal érkeztek, miután minősített betöréssel vádolták őt. Menyasszonya, Ashley Braxton szintén a házban tartózkodott két közös gyermekükkel együtt, ám a rendőrségi jelentés szerint azt hazudta a kiérkező járőröknek, hogy Melancon nincs otthon.

Ők mégis gyanús mozgásra lettek figyelmesek, ezért szabadon engedték a K-9-es ebet, amely végül a ház egyik hátsó szobájában támadta meg a keresett személyt. A férfit a kórházi ellátása után letartóztatták, amiért ellenállt a hatósági intézkedésnek.

Az ügyvédje szerint azonban a jelentés hamis adatokat tartalmaz, ügyfele hátsó szobájában sem ablak, sem ajtó nem található, amin keresztül menekülni próbált volna, ráadásul nem igaz az sem, hogy a rendőr megpróbálta visszatartani a vérszomjas fenevadat - állítják.

A 25 éves fiatalember azt állítja, hogy a bírósági iratokból is kiderül, nem ez volt a Zin nevű kutya és a tisztek első megjelenése. Egy nappal korábban megállították őt az autójával és átkutatták azt, ám semmi olyan nyomot nem találtak, ami csempészésre vagy lopásra utalt volna. A férfi úgy véli, nem volt okuk a nyomozóknak rátámadniuk.

Az ügyvéd szerint a rendőrség megpróbálja eltussolni az ügyet, ám még ha sikerül is bebizonyítani az áldozat igazát, az rajta tényleg már csak anyagi értelemben segíthet. "Semmit nem érzek odalent. 25 éves vagyok, és képtelen vagyok az erekcióra" - panaszolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.