Jogos tulajdonosa sem tudott beülni a kocsijába

Önkényes autófoglalás kutya-módra: nem akart megázni az eb

Saját tulajdonosa és annak két lánya nem tudott beszállni a saját autójába, amikor eleredt a zápor: egy kutya úgy döntött, ő sem akar elázni, de mást nem tűrt meg maga mellett.

2011.07.14 14:29ma.hu / MTI

Hatalmas vihar tört ki kedd este a németországi Offenburg térségében, a hirtelen támadt égszakadás elől egy anya és két gyermeke a kocsijukban próbált védelmet találni - ám ott nem várt meglepetés fogadta őket. Egy kutya ugyanis ugyancsak szeretett volna fedél alá kerülni és úgy döntött, a váratlanul kinyíló kocsi tökéletes menedék lesz számára, ezért mielőtt az esőn álló család beszállhatott volna, az eb már vígan trónolt az ülésen.

Itt vagyok, itt is maradok - mondta magában a négylábú” - fogalmazott a rendőrségi közlemény, amelynek szerzője igencsak ihletett lehetett.

A megrettent család ezek után úgy döntött, nem erőlteti tovább a dolgot, inkább kiszálltak a kocsiból, és egy másik járműbe kérezkedett be az eső elől, onnan értesítették a rendőröket.

Nem sokkal később megérkezett a kutya gazdája is, csak neki sikerült meggyőznie kedvencét, hogy adja át a kocsit a jogos tulajdonosainak, akik végül némi ijedtséggel, no meg jó adag esővel úszták meg a különös incidenst.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.