Többfajta szín és fazon

Védje kutyáját is: Itt az UV-szűrős napszemüveg ebeknek!

Az állatvédő szervezetek nem győznek figyelmeztetni a nyár veszélyeire, amelyek házikedvenceinket érhetik - de ezek közt is ritkán esik szó arról, hogy ebünk szemét ugyanúgy védeni kell, mint a sajátunkat.

2011.07.08 14:29ma.hu

Annyi jótanácsot kapunk nap mint nap arra vonatkozólag, hogy mit tegyünk, ha jön a hőség, hogy ne hagyjuk kutyánkat a tűző napon meg a felforrósodott kocsiban, hogy mindig legyen elég vize, de még az ételekre is fokozottabban oda kell figyelni.

Ám ritkán esik szó arról, hogy mi a helyzet az UV-védelemmel, a kutyák szeme vajon nincs veszélyben a káros sugaraktól? Mert hiába az állatok szeme más felépítésű, mint a miénk, sosem lehetünk elég óvatosak.

Aki abszolút biztosra akar menni, annak épp ideje beszerezni - ha még eddig nem tette meg - egy UV-szűrős kutyanapszemcsit! A gyártók minden szempontból felkészültek az extra igényekre: a védőeszköz kapható a csivavától a dán dogig minden fajtának megfelelő méretben, és még színben, fazonban is több tucatnyi lehetőség közül válogathatunk.

Szóval nem kell aggódni azoknak sem, akik télen a saját kabátjukhoz-táskájukhoz-cipőjükhöz passzoló öltözetbe bújtatják kedvenc ebüket, most is nyugodtan lehet divatozni és peckesen vonulni, akár egy városi sétára indulunk, akár a hegyekbe kirándulni!

Fotó: Doggie Shades


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.