Megfutamodtak a tolvajok a zsebkutyától

Fegyveres rablókat rémisztett halálra egy csivava

Fegyverrel törtek be egy élelmiszerboltba, mégis egy aprócska csivava futásra kényszerítette az álarcos rablókat, akiket nem sokkal később a rendőrség "nyugtatott meg".

2011.07.20 11:54ma.hu

Két fekete álarcos, fegyverrel felszerelkezett rablót kényszerített megfutamodásra egy aprócska termetű csivava egy kaliforniai boltban, miután harciasan támadt az illetéktelen betérőkre. A rablók a bevételt követelték a tulajdonostól.

A Los Angeles közelében lévő Altadena városában a Paco nevű eb hamar felismerte a rossz szándékot, és bebizonyította, hogy nem a méret a lényeg, még akkor sem rettent vissza, amikor az egyik rabló ráirányította a fegyverét. Szerencsére a közelharcban nem tudott lőni, végül jobbnak látta elfutni társával együtt, a zsákmány láthatóan mindössze néhány keze ügyébe kerülő rágcsálnivaló volt a polcról.

A bolt ipari kamerájának felvételét a rendőrség azért tette közzé, mert a tetteseket nem sikerült elkapni, és remélik, a videó alapján valaki ráismer a két elkövetőre - adta hírül a Daily Telegraph című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.