Éles a harc a csivava és a pincsi közt

Ezt nézze meg: a profikat is letáncolja egy csivava!

Az emberi hülyeség határtalan, erre a legfrissebb példa az a táncverseny, amit az őrült gazdik a kutyáik között rendeztek. A videós verseny első helyére jelenleg egy salsázó csivava és egy rumbázó pincsi pályázik.

2011.06.22 14:29ma.hu

Az ölebek néha nagyon mókás dolgokat tudnak, ennél már csak az lehet viccesebb, ha a jó értelemben őrült gazdijaik még meg is spékelik valamivel, például kitűnő összhatást lehet elérni egy két lábon ágaskodó kutyus videója alá kevert és jól megválasztott zenével.

Innen már csak egy lépés, hogy a büszke gazdik összecsapjanak, kinek a kutyusa "táncol" jobban, a verseny pedig hol másutt zajlana, mint az interneten?

A legnagyobb videómegosztó oldalra feltöltött jelöltek közül egy csivava és egy máltai pincsi tűnik esélyesnek a végső győzelemre, bár nehéz megmondani, hogy összesen hányan látták: mindkét videó több forrásból is felkerült, de a letöltések meghaladják az egymilliót is.

A látvány valóban szívderítő, az amúgy is mutatványokra termett ebek alkatuknál fogva tökéletesen járják a salsát, a rumbát, a cha-cha-chát, de nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy csípőmozgásuk miatt szinte bármely latin táncra alkalmasak. A versenyzők közt akadnak egyéni és páros indulók is, mi most a két vezető "táncost" mutatjuk be.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.