A második mérget a szívébe adták - nem halt meg!

Döbbenet: Kétszeres kivégzést élt túl a csodakutya!

Csodák márpedig vannak - erre élő bizonyíték a Wall-E névre hallgató kutya. Pontosan az a bizonyíték, hogy él, az ebet ugyanis már kétszeresen kivégezték.

2011.03.17 16:29ma.hu
Fotó: Petfinder

Négy testvérével együtt került egy állatmenhelyre a fekete-fehér kuvaszkölyök, ám mivel már így is zsúfoltság volt, az öt kölyök pedig láthatóan beteg, a dolgozók úgy döntöttek, mindenkinek jobb lesz, ha elaltatják a kutyusokat.

Két injekciót kaptak, az elsőt a mancsukba, a második méreginjekciót pedig az állatorvos egyenesen a 3 hónapos kölykök szívébe fecskendezte.

Az "eutanáziában" részesült ebeket nem sokkal később kidobták a menhely előtti kukába, ám másnap reggel a tetemeket ellenőrző alkalmazott döbbenten látta, hogy az öt kölyök egyike nemhogy nem pusztult el, de rettenetesen éhesen szűkölt és ágaskodott a kuka pereménél!

A kölyök a "kivégzése" előtti néhány napban senkinek nem kellett, azóta viszont több mint 3000 kérelem futott be a menhelyre, mindenki a Wall-E névre keresztelt kuvaszfiút szeretné magához venni.

Nem véletlen a névválasztás sem: egy fiatal lány adta neki, utalva a híres Pixar-animációs filmre, amelyben Wall-E egy olyan robot volt, aki az utolsó élőlényt és a többi gépet is túlélte, és ő talált rá több száz év elteltével az újjászülető Föld első életjelére, egy aprócska növényhajtásra.

Az amerikai állatvédő szervezetek most azt kérik az érdeklődőktől, hogy fontolják meg, ne csak Wall-E-t akarják hazavinni, nagyon sok kutyus vár még szerető gazdira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.