Letartóztatták a perverz gimnáziumi tanárt

Kutyákat futtatott, de nem úgy: szexre kínálta a négylábúakat

Lebukott a gimnáziumi tanár, majd prostitúció vádjával le is tartóztatták. A hatóságokat nem hatotta meg, hogy nem lányokat futtatott a férfi.

2011.02.28 16:29ma.hu

Letartóztattak az amerikai Phoenix városban egy gimnáziumi tanárt, akinek prostitúcióért kell felelnie. A helyzetét cseppet sem javítja az a tény, hogy nem lányokat kényszerített szexuális szolgáltatásokra: Patrick Stephen Trejo kutyákat kínált közösülésre internetes apróhirdetésben.

A 25 éves tanárnak társa is volt a perverz "szolgáltatásban", a négylábúakat ugyanis speciális, 2 éves kiképzésben részesítette egy tréner, hogy a szex csínját-bínját kitanulják, mielőtt "profi" szolgáltatást nyújtanak a megrendelőknek.

A rendőrség az online hirdetésekre figyelt fel, majd az egyik rendőr kuncsaftnak adta ki magát és egy hotelszobában beszélték meg a tanárral a találkozót. Ott azonban már a bilincs várta.

Társát, a 47 éves Keith D. Kiefer idomárt szintén bíróság elé fogják állítani, ő is rendszeresen hirdetéseket adott fel az interneten, igaz, ő a másik oldalt képviselte: nem a kutyákat kínálta közösülésre, hanem az aktusról készült képek gyűjtőjeként adta ki magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.