A szlovén baloldal is benne van?

Kutyáival szexelt az orvos, azok hálából széttépték a perverz gazdit

Múlt hónapban egy igen különös és gusztustalan eset borzolta a szlovének kedélyállapotát: egy jó nevű orvost holtan találtak, akiről utólag bebizonyosodott, hogy kutyáival szexelt, és azok hálából széttépték őt. Hogy ne legyen egyszerű a helyzet, a történetnek még nincs itt vége, sőt...

2010.03.10 19:56ma.hu

Sa±a Baricević egy köztiszteletnek és jó hírnévnek örvendő orvos volt Ljubljanaban- mindig így kezdődik. Magánklinikáján a leggazdagabb szlovének fordultak meg, senki nem sejtette, hogy milyen titkokat őriz a dekadensnek tűnő orvos hálószobája- áll a Heti Válaszban.

Villájában találtak rá február elején, és amit az orvosszakértő feltárt, az minden képzeletet felülmúl. A férfi többször is közösült harci kutyáival, ezt követően pedig saját házi kedvencei tépték szét. Baricević testére egy műpénisz volt erősítve. Hogy ne legyen egyszerű a történet, a boncolása során kiderült, hogy Baricević valójában nő volt valamikor, de évekkel ezelőtt férfivá operáltatta magát. Ezek a hírek után jogos a kezelt páciensek felháborodása: kártérítést követelnek, amiért egy perverz gyógyította őket.

A politika is belekeveredett ebbe a finoman szólva is nem mindennapi ügybe: több baloldali miniszterrel is remek viszonyban volt a beteg lelkű orvos, kiváltképp Katarina Kresal-lal , rendőrségi miniszter asszonnyal. Róla kiderült, hogy több ingatlanát is átengedte illegális kutyaviadalok lebonyolítására.

Az orvos halála után a rendőrség feltűnően gyorsan altatta el a halált okozó kutyákat. Állítólag a kormány is nyomást gyakorolt a rendőrségre, hogy égesse is el a tetemeket. Így próbálta volna a Borut Pahar vezette kabinet eltüntetni a szexuális molesztálás bizonyítékait. Végül az országos felháborodás miatt nem került sor minderre.

A ljubljanai ellenzék szerint a kormány hosszú éveken át szemet hunyt az orvos botrányai felett- sőt, egyes miniszterek tán maguk is részt vettek a viadalokat követő hancúrozásokban- írja a Heti Válasz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.