Nem bírta visszahúzni a nyálkás halat

Angolna siklott a péniszébe - 3 órán át műtötték

Fiatalító kezelésen akart részt venni egy férfi, de végül a műtőben kötött ki, és örülhet, hogy nem veszett oda a férfiassága. A sebészek órákon át operálták a halkozmetika után.

2011.09.15 11:29ma.hu

Kis híján belepusztult a fájdalomba az a kínai férfi, aki a legújabb szépészeti hóbortnak, az angolnás fürdőnek akart hódolni. Az eredeti szándék szerint a 15 centis apró halak lecsipegetik az emberek bőréről az elhalt hámsejteket, így a bőr megfiatalodik, rugalmasabb és simább lesz.

Csakhogy az 56 éves Zhang Nan percekkel azután, hogy belemerült az angolnákkal teli medencébe, éles fájdalmat érzett a péniszében. Ahogy odanézett, látta, hogy az egyik hal befúrta magát az apró nyíláson, és hiába próbálta kihúzni, az állat annyira nyálkás volt, hogy képtelenség volt megragadni. Később az orvosok is azt mondták, valószínűleg épp ez a nyálkaréteg szolgált síkosítóként, hogy egyre mélyebbre hatoljon a pórul járt férfi nemiszervében.

Zhangot azonnal kórházba vitték, ám ott három órányi műtétbe tellett, mire sikerült kioperálniuk a húgyhólyagig felúszott és ott elpusztult angolnát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.