Az orvosok szabadították meg az áldozatot

Ez fájhatott: üdítősflakonba szorult a pénisze

Kreatívan oldotta meg a szexuális élvezeteket egy férfi, ám ráfaragott: nemcsak fizikai kínokkal kellett fizetnie a találékonyságáért, de még a közröhejjel is meg kell birkóznia.

2011.11.30 07:29ma.hu / manna.ro

Nem tudni, mi vezethetett arra egy moldvai férfit, hogy egy üdítőspalackot "erőszakoljon meg", hisz nem élt egyedül és valószínűleg találhatott volna kényelmesebb lyukat is. Ő mégis a flakont választotta, de elszámította magát.

Befelé ugyanis még viszonylag könnyen csusszant az a pénisz, ám az első néhány pillanat izgalma után a férfi hímtagja annyira megduzzadt, hogy szó szerint beledagadt a flakonba. A 25 éves áldozat igencsak megijedt, és megpróbált valahogy megszabadulni a nemiszervét satuként szorító gyűrűtől, ám hiába faragta le az energiaitalos műanyag palack nagyobb részét, annak a szája továbbra is kínzóan feszült rá a családi ékszerre.

Végül beletörődött, hogy nincs más megoldás, segítséget kell kérnie, így szégyenszemre a sürgősségi osztályon kötött ki, ahová egyébként feltűnően zavartan viselkedő felesége kísérte el. Az orvosok aztán gyosan megoldották a helyzetet, az egyik sebész gondosan eltávolította egy szikével a bizarr "péniszgyűrűt".

Hogy eközben mennyire esett nehezükre elfojtani a kuncogást, arról nem szólnak a helyi beszámolók, de azt erősen sejteni lehet, hogy a férfi legközelebb szélesebb szájú edénnyel próbálkozik - vagy a feleségével.

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.