A terhesség alatt nőtt ki a kismama pénisze

Kegyetlen "tréfa" a sorstól: töke nőtt a kismamának

Kegyetlen tréfát űzött a sors egy nigériai nővel, aki csak 30 évvel a megrázó eset után állt a nyilvánosság elé: friss házasként, terhessége felénél hirtelen pénisze nőtt, amit a mai napig "visel".

2011.11.22 11:29ma.hu / manna.ro

Férje előtt szégyellte magát, szülei nem fogadták vissza, ma egy kolostorban él az a 48 éves nő, aki 30 évvel ezelőtt megrázó felfedezést tett terhessége félidejében: nemcsak a hasa nőtt, hanem egy pénisz is a lába közé.

Fotó: manna.ro

Az akkor 18 éves Zuratu Mohammed nem sokkal korábban ment férjhez és boldogan várták első gyermeküket, amikor a természet különös fintora bekövetkezett. A nigériai nő egy darabig el tudta titkolni a "kinövést" a férje elől, ám amikor a szülésre került sor, már nem lehetett letagadni a rendellenességet.

Az orvosokat is megdöbbentette az eset, főleg azért, mert kiderült, hogy az új szerv anatómiai és funkcionális szempontból is tökéletesen fejlődött ki. Mivel azonban tartottak a későbbi komplikációktól, úgy döntöttek, nem távolítják el a nő hímtagját.

A megrázkódtatás után Zuratu úgy döntött, elhagyja férjét és prostituáltnak állt, abból és koldulásból próbálta fenntartani magát, miután a szülői házból apja kitiltotta. „Nagyon nehéz volt, főleg, amikor aludtam. Ahogy lehunytam a szemem, elvesztettem az önkontrollt, és vizeltem” - mesélte nő, aki csak most, 48 évesen vette rá magát, hogy a sajtóban megossza a világgal szomorú történetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.