"Igen, kicsi, és akkor mi van?"

Botrány: Letolt gatya és kilógó pénisz a sajtótájékoztatón

Megdöbbentette a sajtó munkatársait az a román színész, aki a III. Richárdot keresve című darab bemutatása alkalmából letolt nadrággal tartott sajtótájékoztatót - aztán meglengette a nemiszervét.

2011.02.25 15:29ma.hu / manna.ro

Letolt nadrággal kezdte meg sajtótájékoztatóját a romániai Aradon Claudiu Bleont, a Ioan Slavici Klasszikus Színház egyik színésze. A jelen lévő újságírók már ettől is igencsak feszengtek, ám a színész továbbment: pár pillanatig felkapta a blúzát, és megmutatta péniszét az újságíróknak - adta hírül az egyik román bulvárlap.

Bleont váratlan gesztusa sokkolta a jelenlévőket, akik arra vártak, hogy fejeződjön be a tájékoztató. A színház a "III. Richárdot keresve" című darab - amelyben Claudiu Bleont is játszik - kapcsán szervezte a találkozót az újságírókkal.

"52 évesen ilyen lelkiállapotban vagyok. Igen, kicsi, és akkor mi van. A farizeusok országává válunk. Sokkoltam Önöket, vagy csak őszinte voltam?" – kérdezte a színész letolt gatyával, utána pedig mintha mi sem történt volna, folytatta a tájékoztatót.

A darabot március nyolcadikán mutatják be az aradi színházban. Claudiu Bleont 27 román filmben játszott már, többek között Lucian Pintilie rendezte alkotásokban. Több mint 50 szerepet vállalt külföldi és hazai színpadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.