Az ecsete nem lankad

18+: visszatért a péniszével pingáló Pricasso

Miután egy ideig nyilvánosan is kímélte a péniszét a festékbe mártogatástól, Pricasso a napokban egy német tehetségshowban mutatta meg, hogy ecsete még mindig a régi, áll a Click! internetes oldalán.

2010.10.06 09:55manna.ro

Az RTL Das Supertalent showjában a pucéran, hússal-vérrel pingáló Tim Patch a három tagú zsürit sem hagyta hidegen, akik az alkotás művelete láttán alig bírták összeszedni az állukat, a végeredmény, azaz a festmény azonban mindent felülmúlt, és az ausztrál továbbjutott a következő fordulóba.

Tim Patch körülbelül négy évvel ezelőtt döbbent rá, hogy pénisze micsoda lehetőség számára. Azóta rengeteg képest festett, óránként akár három képet is képes nyélbe ütni, azaz fenékkel alapozni, és pénisszel kirajzolni.

A művész bevallása szerint ugyanis gyorsan kell dolgoznia, a festék gyorsan szárad, és a bőrnek sem tesz túl jót.

Ezért az alapozást mindig a fenekével viszi fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.