"Azt mondta: a mobilt a heréihez nyomta"

Péniszmutogatással akar feltűnni az iraki futballista?

Az Universitatea Craiova klub volt focistája, Salih Jaber imádja a méretes szerszámát, legalábbis azon képek alapján, amelyek napok óta az interneten keringenek róla, ez derül ki.

2010.07.14 10:30manna.ro - Fotó: gds.ro - sport365.ro

A Libertatea napilap által megkeresett barátnője bevallotta, hogy az iraki futballista dicshimnuszt zeng pénisze méreteiről, és mindenféle tárggyal szexuális aktust mímel.

A Diana álnévvel nyilatkozó barátnő elmesélte, hogy az év elején az interneten ismerkedett meg a 24 éves focistával. „Idővel belém szeretett, és őszintén, én is elkezdtem tartani hozzá. Pénzt, lakást, kocsit ígért. Elmagyaráztam neki, hogy nem érdekel a pénze, és meg szeretném ismerni őt úgy, ahogy van. Felesküdött a Koránra, hogy szeret, miközben a webkamera segítségével megmutatta egy szekrény polcán az összes pénzét”, magyarázta Diana.

A barátnő az állítja, hogy Salih Jaber megkérte a kezét is. „Feleségül kért, és elmondta, hogy van egy problémája: óriási a pénisze. Képeket küldött az erekcióban lévő férfiasságáról. Kezdtem rájönni, hogy milyen személy is ő valójában. Sokkolt, amikor elkezdett a webkamera előtt maszturbálni. Bement a laptopjával a hálószobájába, és megcsókolt egy labdát, amely az ágyon volt. Azt mondta, hogy a labda a kedvese, és az én nevemet adta neki. Azt is mondta, hogy a telefonja rezgőre van állítva, és a heréihez nyomja, amikor hívom”, tálalt ki a barátnő.

A Libertatea napilapnak nem sikerült elérnie e jelenleg Szíriában lévő Salih Jabert, aki a II. Ligában összesen 12 gólt szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.