Négyezer lej egy új férfiék

Új péniszre gyűjt az öncsonkító férfi

A Vaslui megyei Nicolae Comărgean, aki alig egy hónapja vágta le saját kezűleg a péniszét, a polgármesteri hivataltól kért pénzt, hogy kifizethesse nemi szervének rekonstrukciós műtétjét, ami négyezer lejbe kerül.

2010.04.07 12:03manna.ro

A 45 éves férfi összeveszett a feleségével és a szeretőjével is, emiatt vágta le egy pengével péniszét és a heréit, majd lefeküdt aludni. "Túl sok nőt tettem boldoggá az életemben. Kíváncsi vagyok, hogy akarnak kiszipolyozni most, hogy már nincs péniszem. Amikor megláttak, olyan boldogok lettek, mintha az istennel találkoznának" - mesélte az incidens után.

A férfit nemrég engedték haza a kórházból Bogdăneşti faluba, elmesélte a szomszédainak, hogy mi történt vele, majd elment a polgármesterhez, hogy pénzt kérjen a rekonstrukciós műtétre. A polgármester azt mondja, a férfi valószínűleg ittas volt, mert nem tudta összefüggően elmondani, mit akart.

"Kért tőlem négyezer lejt, hogy megoperáltassa magát ott lent. De honnan adjunk neki pénzt? Nekünk sincs" - mondta az elöljáró hozzátéve, hogy a férfi szégyenében elmenekült a rokonaihoz Ialomiţa megyébe. "Saját kezével csinálta, mi nem tehetünk semmit" - mondta a polgármester.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.