Mila Kunis Jason Segal péniszét méltattta

Szexi képek - "Ez egy szép f...sz": beszólt az ukrán modell!

Mila Kunis, a gyönyörű ukrán modell egy interjúban kifejtette véleményét Jason Segal péniszéről, kérdés, mit szól ehhez Macaulay Culkin, a kedvese...

Mila Kunis szexi fotói a GQ magazinban! képgaléria

2010.03.28 12:50mellesleg

Mila Kunis egy interjúban kifejtette véleményét Jason Segal péniszéről. Az ukrán származású színésznő a GQ magazinnak beszél Jasonről és a férfiasságáról.

Jason Segal

A 26 éves színésznő egy közös felvétel alatt tekinthette meg Segal férfias oldalát, ami láthatóan megtetszett neki. Nem terelt, mikor erről kérdezték a riport alatt.

"Ez egy szép f.sz. Arányos. Kellemes kinézetű." Ezt a pár rövid mondatot még félreérteni sem lehet. Segalnak minden bizonnyal jócskán megnőtt a rajongói tábora, hála Mila kijelentésének...

Hogy mit szól mindehhez barátja, Macaulay Culkin, akivel 2002 óta van együtt Mila? Nem valószínű, hogy ez az interjú vetne véget a családi békének.

Kovi alaposan beszólt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.