A kubai kormány kisegíti a szegényeket

Ingyenes pénisz-implantátumok rászorulóknak

A kubai kormány ingyenes péniszimplantátumokat ajánlott fel a rászoruló férfiaknak. Az egyelőre kísérleti programot később az egész országra ki akarják terjeszteni.

2009.11.27 10:09medipress.hu

Karl Marx valószínűleg nem így képzelte a társadalom átalakulását a „mindenki a képességei szerint, mindenkinek a szükségletei szerint” elv alapján. A Juventud Rebelde c. lap jelentése szerint azonban a szilikon és ezüst alapú péniszimplantátumok egyre gyakoribbak lehetnek a világ egyik utolsó kommunista országában.

A jövőben hét kubai tartomány férfibetegein végzik el a beavatkozást, melyről az urológus Juan Carlos Yip azt állítja, általában csak fejlett országokban hajtják végre a jelentkezőkön, csillagászati összegekért.
"Olyan férfiak kaphatnak implantátumot, akiknek szexuális zavarai nem reagáltak a hagyományos kezelésekre.” - magyarázta a szakember.

Az újság szerint a várólistán előnyt élveznek a 40 év felettiek, a cukorbetegek, illetve azok, akik keringési problémákkal küszködnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.