Nem tudta, elég jó-e a teste

Hoppá! - Robert Pattinson és pénisz implantátum?!

Meghökkentő dolgot árult el a mindössze huszonkét éves színész - Robert Pattinson, az Alkonyat sztárja nem volt elégedett meztelen kinézetével - Arra gondolt, némi "segítséggel" áll a kamerák elé.

Robert Pattinson az Alkonyat című sikermoziban! képgaléria

2009.05.04 11:10ma.hu

A különleges arcú, szexis színész manapság az Alkonyat című thriller-rel hódít, melyben - vámpír-szerepe ellenére - meghódította a hölgyek szívét!

Robert Pattinson
azonban egy komolyabb hangvételű alkotásban is bizonyítja tehetségét.

Szerepel a Salvador Dalíról szóló filmben. A spanyol zseni viszonyt folytatott Federico Garcia Lorcával, így a történetből nem maradhatott ki ez a fontos részlet.

Robert és Kristen Stewart az Alkonyat-ban

A költőt Javier Beltran alakította, akivel Robert-nek igencsak kínos percei voltak együtt.

Pattinson már korábban is nyilatkozott arról, hogy véleménye szerint igencsak durva szexjelenetet kellett produkálniuk kollégájával, ami után kis híján idegösszeomlást kapott...

Az Alkonyat sztárja most azt is elmesélte, hogy nem ez volt az egyetlen érdekessége a forgatásnak.

Ő ugyanis nem volt benne biztos, hogy meztelen teste a megfelelő látványt nyújtja; ezért még a pénisz-implantátum is megfordult a fejében, mielőtt a kamerák előtt levetkőzik!

Remélhetőleg a rajongó hölgyek érdeklődése azóta már meggyőzte Pattinson-t, hogy semmi baj nincs a külsejével - se ruhában, se anélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.