Szerelmi csalódás- na de ennyire?

Kurtafarkú indiai- Kútba dobta péniszét az őrült szerelmes!

Annyira sokkolta a fiatal indonéziai férfit az a hír, hogy kedvese más férfihoz megy feleségül, hogy pszichésen összeomlott, és öncsonkítást hajtott végre, hogy bizonyítsa a nő iránti hűségét.

2010.03.30 20:00manna.ro

Miután megtudta, hogy az, akivel életét szerette volna megosztani, más férfit választott, a 19 éves fiatal levágta péniszét, és egy kútba dobta, így megakadályozta, hogy sebészeti beavatkozással később a helyére kerüljön.

A kórház igazgatója a helyi sajtónak azt nyilatkozta, hogy jelenleg nemcsak a páciens férfiassága van veszélyben, hanem az élete is, ugyanis a férfiról kiderült, erős vérzékenységben szenved, és rengeteg vért veszített.

A férfit jelenleg is kórházban ápolják, ahol nemcsak fizikai felépülésében segítenek, hanem pszichésen is próbálják megerősíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.